Presentatietrainers


De presentatietrainers van Moile Moile zijn gedreven experts die met hart en ziel en gezond verstand trainen. Oprecht geïnteresseerd in jou en jouw verhaal. Creatief in hoe je dat nog aansprekender kan overbrengen. Erop uit om jou te laten schitteren. Zodat jouw publiek zijn tijd waardevol besteedt als jij presenteert.

Alle trainers zijn oorspronkelijk opgeleid in het theater: kundige regisseurs met een scherpe blik. Karin nodigde Erik, Hester en Mariël in 2014 uit om zich haar methodiek van Publieksgericht Presenteren eigen te maken. Sindsdien trainen ze, samen of alleen, succesvol voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Hester Hogendoorn
reflectief, uitnodigend, bevlogenWat er gebeurt in het hier en nu: dat is waar Hester mee aan de slag gaat. In Hester vind je iemand die samen met jou blijft onderzoeken totdat het klopt voor jou. Zo helpt ze je om in verbinding met jezelf en jouw inhoud je presentatie ontspannen te kunnen geven.


Mariël Vaartjes
to-the-point, begripvol, speelsMariël kan zich goed inleven in een ander waardoor jij je al heel snel vertrouwd voelt bij haar. Ze houdt ervan om de drempel tot experimenteren te verlagen en fouten te vieren. Doordat ze je vraagt om op nieuwe manieren naar jouw inhoud te kijken, kom je tot een heldere focus in je verhaal.

Erik Dekkerpositief, nieuwsgierig, analytischAls je plezier hebt, leer je sneller en makkelijker; daar is Erik van overtuigd. Hij verkent met jou hoe je van jouw verhaal ons verhaal kunt maken. Hij luistert met een gespitst oor en componeert met jou net zo lang totdat je de kern te pakken hebt. Een ontdekkingsreis vol bemoediging en humor.Karin Herrebout
grondig, doeltreffend, toegewijdKarin is in staat het beste in jou naar boven te halen door haar oog voor details die groot verschil kunnen maken. Ze tilt je naar een hoger niveau met haar talent om concreet en praktisch te werken. Vastberaden oefent ze met jou tot je de stevigheid vindt om echt voor je verhaal te gaan staan en dat aan te laten komen bij je publiek.“Moile Moile is een partij om op te kunnen bouwen en vertrouwen.
De trainers zijn consciëntieus en sprankelend. In een omgeving die gehecht is aan ‘hoe we het doen’ durven ze te vernieuwen. Ze bieden een ‘new skool’ manier om wetenschap te presenteren aan.

Honderden PhD kandidaten, PDEngs en PostDocs van de Technische Universiteit Eindhoven hebben de afgelopen jaren de training ‘Giving an Audience-focused Presentation’ gevolgd.

Ze worden uitgedaagd om in een veilige context te experimenteren en leren goed reflecteren op de presentatie van henzelf en anderen.
Moile Moile was al vroeg met blended learning en biedt instructie video’s aan waarmee deelnemers zelfstandig de theorie tot zich kunnen nemen. In de training is veel ruimte en aandacht voor elk individu. Niet alleen tijdens de fysieke training on campus, ook online is Moile Moile een lichtend voorbeeld. De gemiddelde waardering voor de training op locatie is sinds 2015 een 8,9 en voor de online variant zelfs een 9,1.”

Dr. Bonnie Beerkens, Learning & Development specialist, coördinator leerlijn PROOF voor promovendi Technische Universiteit Eindhoven


“De trainers van Moile Moile creëren een veilige leeromgeving met een steile leercurve tijdens het programma ‘De Accountant in de Praktijk’. Als accountants zijn we sterk gericht op de inhoud. Moile Moile daagt onze studenten uit op de vorm en de relatie. Ze worden zich bewust hoe ze overkomen. Door de regie gaan ze van zenuwachtig naar standvastig; van gejaagd naar rustig; van hak op de tak naar een heldere structuur met de kernboodschap in een Gouden Zin.

Ons programma eindigt met een gesimuleerde Aandeelhoudersvergadering (AVA). Door de input van de trainers letten de accountants ook op de emotie van de ander en zichzelf; kunnen ze beter omgaan met vragen en weerstand. En kennen ze de kracht van metaforen in de zakelijke communicatie.

Karin, Erik, Mariël en Hester zijn gedreven, deskundig en inspirerend. Hun inzet in ons onderwijs is kostbaar. Het is het elke keer waard. Value for money.”


drs. Andries Polman RA, Adj. Programmadirecteur Post-Master Accountancy, Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam