Zijn wie jij werkelijk bent tijdens je sollicitatiegesprek 


Wil jij vol vertrouwen je sollicitatiegesprek ingaan en daar zijn zoals je echt bent?
Gun jezelf de aandacht van Nanny de Bruin en Karin Herrebout. En kom oefenen.


Nanny de Bruin, gepokt en gemazeld in het HR-vak, zet haar ziel en zakelijkheid in om zich te focussen op de inhoud van het gesprek. Ze stelt je rake vragen en haakt in op wat jij zegt.

Karin kijkt oplettend naar je non-verbale communicatie. Hoe je lichaamstaal spreekt. Wat je uitstraalt. En wat er gebeurt in de ruimte tussen jou en de anderen.

Beiden geven je treffende regieaanwijzingen die je meteen kunt toepassen.


In de coaching bereid je je voor.
Op het moment. Want daar gebeurt het. Daar ben jij en daar zijn zij. Dit is je kans. Je wilt vol aanwezig kunnen zijn. Jezelf zijn. Laten zien wie jij werkelijk bent en wat je kan. Met oog voor dat wat je ontmoet tijdens je sollicitatiegesprek. Of dat jou past en deze baan jouw inzet waard is.


“Dagelijks heb ik nog lol van wat ik bij Karin en Nanny heb geleerd. Het begon meteen toen ik binnenkwam voor de sollicitatie coaching. Na 3 stappen mocht ik alweer naar buiten. Opnieuw! Zo leerzaam. Je wordt je zo bewust dat je ruimte mag innemen. Dat je een verhaal te vertellen hebt en hoe je dat doet. Dit is de spiegel; kijk er maar in. Dit is wat jij voelt; dit is wat wij zien.

Ze vullen elkaar goed aan en winden er geen doekjes om. En het voelt liefdevol. Nanny is recht voor z’n raap op de inhoud. Karin leert je spreken met lijf en leden.

De camera helpt. Het voelde ongemakkelijk in het begin, maar het zag er niet overdreven uit.
Ik geef mijn inzicht hierover nu weer door aan anderen. Vooral aan vrouwen die zich klein maken. Laat je horen. Laat je zien. Het geeft je kracht.”Jannette Booij, bestuurder Ouderenzorg,
Zorgcentrum Huize Rosa.